Ioana, sotia lui Gabriel Tamas, posesoarea unui trup perfect: "Mi-am dorit intotdeauna sa fiu o mama tanara si in forma"


Multe femei viseaza la statutul de sotie de fotbalist, insa Ioana Tamas nu se gandea in adolescenta, atunci cand l-a cunoscut pe actualul sau sot, ca va fi sotia unui fotbalist de echipa nationala. In varsta de 29 de ani, Ioana este partenera stelistului Gabriel Tamas, au impreuna o fetita superba, Selena, si este in topul celor mai sexy sotii de fotbalisti din Romania.


Ioana Tamas este recunoascatoare ca este sotia unui fotbalist celebru, insa spune ca atunci cand l-a cunoscut pe sotul sau nu stia ce ii rezerva viitorul. "La mine asa a fost sa fie, ne-am cunoscut de la o varsta frageda 16, respectiv 20 ani. Am crescut impreuna, amandoi fiind din acelasi oras, Brasov. Ne-am casatorit dupa 8 ani petrecuti ca iubiti", a spus Ioana Tamas pentru perfecte.ro.
 

 

#buenosdías#muchachos ????❤️

O fotografie postată de IOANA TAMAS♛ (@ioana_tamas) pe


A fi sotie de fotbalist are avantaje si dezavantaje, spune Ioana. "Este foarte atragator sa fii sotie de fotbalist, dar si dificil in acelasi timp. Eu l-am insotit pe Gabi in mai multe tari unde a evoluat. Am vazut lumea impreuna cu el, am cunoscut oameni importanti, am cunoscut culturi. Am trait diferit in fiecare tara. Nu pot sa spun ca sunt microbista. Urmaresc toate meciurile sotului meu, dar nu sunt prezenta pe stadion la fiecare meci", spune Ioana.

Nu este o intamplare faptul ca Ioana Tamas este posesoarea unui trup tonifiat, bine lucrat. Inca de mica a facut sport, insa pasiunea pentru fitness a descoperit-o doar in urma cu cativa ani.

 

#the#place#i#always#love#brasov ❤️ #gym#with @carmenfit

O fotografie postată de IOANA TAMAS♛ (@ioana_tamas) pe


"De mica am fost foarte energica, am inceput la varsta de 4 ani sa fac gimnastica artistica, dupa care am urmat Liceul cu Program Sportiv, urmat de Facultatea de Educatie Fizica si Sport cu specializare in Schi Alpin.

 

 

What?? ???????????? #work#w @carmenfit

O fotografie postată de IOANA TAMAS♛ (@ioana_tamas) pe


Ioana petrece in sala de sport cate doua ore, de trei ori pe saptamana. "Pasiunea pentru fitness am descoperit-o dupa ce am adus-o pe lume pe fetita noastra, Selena, deoarece mi-am dorit intotdeauna sa fiu o mama tanara si in forma. Am inceput sa merg la sala pe vremea cand sotul meu juca in Anglia, dupa care am revenit in Romania si am continuat activitatea alaturi de antrenoarea mea Carmen Fit. Pot spune ca ea m-a ambitionat si a facut din asta propriul meu stil de viata. Nu pot fara".

 

Experta in fitness, Ioana Tamas spune ca cele mai bune exercitii pentru a scapa de burta sunt abdomenele, exercitiile de tip TRX si cardio, iar pentru un posterior bombat genuflexiunile si fandarile sunt sfante.

 

#my#trainer#is#better#than#yours #workout#with @carmenfit ????????????

O fotografie postată de IOANA TAMAS♛ (@ioana_tamas) pe


Sotia lui Gabriel Tamas sustine ca oricine poate obtine un abdomen cu patratele in 2-3 luni, atata vreme cat persoana in cauza nu are probleme cu greutatea. 

 

 

#me#and#selena???? #iloveyoumami#biggirl

O fotografie postată de IOANA TAMAS♛ (@ioana_tamas) pe

Ioana i-a insuflat pasiunea pentru fitness si fetitei sale, Selena. "Este foarte energica, nu sta locului. Ii place foarte mult sa vina cu mine la sala si bineinteles ca da, ma imita ! Isi doreste sa devina doctoria ca si mama mea:)", spune Ioana Tamas.

related posts