Ionuț Merkez și Livia Pop au lansat „Pentru noi”, o melodie de dragoste


Ionuț Merkez, numit de fani si Maluma de România, își surprinde admiratorii cu o colaborare inedită și lansează, alături de Livia Pop, „Pentru noi”, o piesă sensibilă despre iubire, cu un vibe pozitiv, care te duce pe culmile fericirii. 


Cei doi artiști și-au unit forțele și au găsit rețeta perfectă pentru piesa „Pentru noi”, un single fresh însoțit de un videoclip de imagine, regizat de Savesta Music, cu cei doi artiști în roluri principale.

„M-am împrietenit cu Livia Pop prin PR-ul nostru și mă bucur că această piesă este o colaborare cu ea. Se potrivește perfect cu piesa și vibe-ul, am lucrat foarte frumos împreună, este o artistă pe care o apreciez și respect mult. Piesa este sensibilă și profundă și îmi doresc ca publicul să simtă exact ceea ce ne-am dorit să transmitem”, a spus Ionut Merkez.

„Sunt foarte încântată de colaborarea cu Ionuț Merkez, e un băiat extrem de talentat și are un caracter foarte frumos. Am lucrat cu niște oameni minunați și extrem de talentați, pe care mă bucur că i-am cunoscut. Urmează multe proiecte frumoase”, a adăugat Livia Pop.

foto: PR

Pe VOYO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale

Vezi și: Cum să cucerești o stewardesă?

related posts

Modifică setările cookies