Ipostaza stanjenitoare in care Mark Wahlberg si sotia lui au pus-o pe fiica lor. Cum au fost surprinsi cei trei


Mark Wahlberg si Rhea Durham au fost prezenti la cel mai recent meci al formatiei Los Angeles Lakers, alaturi de fiica lor, Ella.


Intr-un moment de tandrete, cei doi soti s-au sarutat pasional, prinzand-o la mijloc pe fata lor, care s-a aratat destul de stanjenita de moment, spre amuzamentul parintilor. 

Mark si Rhea sunt impreuna de 14 ani si au impreuna patru copii, doua fete si doi baieti. Intr-un interviu acordat pentru publicatia Us Weekly in urma cu cateva luni, actorul a marturisit ca secretul casniciei sale este faptul ca "petrec timp de calitate impreuna".

Sotia lui Wahlberg are o frumusete naturala aparte si desi nu are un bust prea generos, nu a apelat la operatii estetice. In varsta de 37 de ani, Rhea Durham este un fost model si are in palmares doua defilari in cadrul celebrului Victoria's Secret Fashion Show.

Mark Wahlberg are un curriculum vitae iesit din comun, chiar si pentru criteriile hollywoodiene. Dupa ce a stat in inchisoare pentru trafic de droguri si vatamari corporale, a facut parte dintr-o "boy's band". A devenit apoi un cantaret de rap de succes si a fost imaginea celebrei marci de lenjerie de corp Calvin Klein. S-a impus ca actor cu rolul din Boogie Nights, in 1997.

FULLSCREEN
Ipostaza stanjenitoare in care Mark Wahlberg si sotia lui au pus-o pe fiica lor. Cum au fost surprinsi cei trei
  • /

related posts

Modifică setările cookies