Ipostaza surprinzatoare in care a fost surprinsa sotia lui Sylvester Stallone. Cum a fost fotografiata


Sylvester Stallone si familia lui se afla in vacanta in sudul Frantei, ocazie cu care actorul de 68 de ani se relaxeaza inaintea turneului de promovare al filmului The Expendables 3. 


VEZI AICI MAI MULTE FOTOGRAFII

Pe langa cele trei fiice superbe, starul de la Hollywood se mandreste si cu o sotie cu silueta de model, chiar daca are 45 de ani. Jennifer Flavin a fost fotografiata pe paparazzi pe iahtul luxos pe care membrii familiei Stallone isi petrec vacanta.

Imbracata intr-un costum de baie negru, din doua piese, Jennifer s-a aplecat la un moment dat prea mult, ocazie cu care a lasat la vedere bustul impresionant. 

Sylvester Stallone si Jennifer Flavin sunt casatoriti de 17 ani si au impreuna trei fiice, pe Sistine (16 ani), Sophia (17 ani) si Scarlet (12 ani), cei cinci aterizand in Franta la sfarsitul saptamanii trecute pentru a petrece cateva zile de relaxare pe Riviera Franceza.

La jumatatea lunii augusut, Sylvester Stallone si colegii din The Expendables 3 vor pleca in turneul de promovare al celei de-a treia parti a francizei.

related posts

Modifică setările cookies