Ipostazele adorabile in care a fost surprins cel mai mare dintre fratii Jonas. Vezi cat de simpatica este fiica lui Kevin 


La 27 de ani, Kevin Jonas se poate considera un barbat implinit. Dupa ce a devenit cunoscut datorita succesului pe care l-a avut la nivel international alaturi de fratii sai, acesta se bucura acum de statutul de sot si de tata.


Kevin Jonas este casatorit din 2009 cu Danielle Deleasa, cei doi devenind parintii unei fetite la inceputul acestui an, pe care au botezat-o Alena Rose.

De cand o au pe micuta in viata lor, cei doi ii dedica timpul in totalitate, astfel ca acestia au fost surprinsi in timp ce faceau cumparaturile pentru sarbatori in formula completa.

In timp ce Danielle a umblat prin magazine in cautarea cadourilor potrivite pentru cei dragi, Kevin a avut grija de Alena, fotografiile facute de paparazzi fiind absolut adorabile. Fosta vedeta Disney a tinut-o in brate pe micuta de 10 luni, apoi a ajutat-o sa faca cativa pasi.

Asa cum era de asteptat, Danielle Jones a impresionat cu silueta de model, femeia reusind sa revina la formele initiale intr-un timp foarte scurt, astfel ca aceasta si-a permis sa poarte o rochie scurta, cu jacheta de piele pe deasupra si cu cizme peste genunchi.

FULLSCREEN
Ipostazele adorabile in care a fost surprins cel mai mare dintre fratii Jonas. Vezi cat de simpatica este fiica lui Kevin 
  • /

related posts