Irezistibila! Claudia Romani le-a atras tuturor atentia cand a aparut asa la plaja. Cum au surprins-o paparazzi


Constienta de efectul ei asupra sexului opus si de atuurile ei fizice, italianca Claudia Romani si-a petrecut sederea la plaja plimbandu-se de colo-colo, astfel incat silueta ei sa poata fi surprinsa din toate unghiurile posibile.


Modelul italian si arbitrul de fotbal Claudia Romani a fost votata pe locul II in topul VH1 Bikini Awards din 2012, fiind depasita doar de Beyonce. Bruneta a fost inclusa si in top "10 cele mai frumoase italience" de catre The Richest.org. Modelul a pozat, de altfel, si pentru paginile unor publicatii renumite precum Playboy si Maxim Italia, FHM Danemarca, Turcia si Slovenia si Cosmopolitan Anglia datorita formelor ei.

Nu e de mirare, deci, ca cele mai frecvente aparitii ale Claudiei sunt in bikini, pe plajele din Miami, locul in care s-a mutat dupa ce a plecat din Italia. O mare fana a costumelor de baie minuscule, vedeta este adesea surprinsa de paparazzi in ipostaze provocatoare care ii intaresc statutul de bomba sexy.

In urma cu putin timp, angajatii publicatiilor mondene au imortalizat-o intr-o zi in care Claudia a decis sa-si fixeze bronzul. Rezultatul? Irezistibil, mai ales pentru domni. Iata cadrele cu italianca hot:

FULLSCREEN
Irezistibila! Claudia Romani le-a atras tuturor atentia cand a aparut asa la plaja. Cum au surprins-o paparazzi
  • /

related posts

Modifică setările cookies