Irina Columbeanu a fost luată la rost de fani: Te credeam o fată normală. Ce a făcut micuța în vârstă de 11 ani


Irina Columbeanu devine tot mai populară pe YouTube, acolo unde are un canal pe care postează periodic material video despre viața ei. Totuși,nu toți cei care o urmăresc îi transmit mesaje pozitive. Cel mai nou clip postat de ea a fost aspru criticat.


Fiica în vârstă de 11 ani a Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu a ajuns un vlogger cunoscut. Irina are o comunitate de peste 163.000 de persoane care îi urmăresc toate clipurile pe care le postează și, din păcate, nu este ferită de comentarii negative.
Deși este doar o copila, în cel mai nou clip pe care l-a postat, Irina poartă unghii false foarte lungi. Cei care o urmăresc au observant imediat schimbarea și au criticat-o aspru: “Nu înțeleg de ce îți pui unghii la 11 ani…și așa mari”, “Eu sunt în a 8 a și nu am așa unghii. Oare cum se șterge la fund? O să ajungă o țațăca și maică-sa :)”, “Nu eșți prea mică pentru așa unghii?Te credeam o fată normală, dar ai demonstrat că ești o fițoasă”, “Pentru vârstă ta nu prea se vede frumos cu unghii false”, “Serios? La 10-11 ani ai unghii false? Îmi vine să mă dau cu capu' de pereți când văd astfel de specimene”, “Ce urâte unghii ai, de ce nu ți le-ai lăsat cum erau? Doamne fereste!” și “Sunt o fană de a ta dar de ce ai unghii false dacă ai vreo 10 ani?”.
Irina este crescută doar de tatăl ei încă din 2011, atunci când Monica a depus cererea de divorț și s-a mutat în America pentru a-și trăi viața alături de Mr. Pink, un miliardar chinez. Totuși, în ultimii ani, Irina a petrecut tot mai mult timp cu mama sa și a ajuns să îi spună tată lui Mr. Pink. Irina a făcut vloguri pentru canalul ei de YouTube și cu fiul lui Mr. Pink pe care îl nu meste frate, nu frate vitreg.

related posts

Modifică setările cookies