Irina Rimes, antrenor Vocea României: „Oamenii își pun speranța în ceva nou și mă bucur foarte mult să fiu eu speranța lor”


Puterea ei emană din experiența pe care a acumulat-o in muzică de-a lungul anilor. Însă Irina Rimes e o fire extrem de sensibilă și nu contenește să ne arate asta de fiecare dată când urcă pe scenă. Iată ce spune artista despre prezența ei la Vocea României.


A știut dintotdeauna că va ajunge într-o zi în scaunul de antrenor la Vocea, dar mărturisește că s-a întâmplat mai devreme decât se aștepta. Într-un interviu LIVE oferit pe pagina de Facebook Vocea României, Irina Rimes a povestit cum a trăit momentul anunțului și care a fost reacția faniilor și colaboratorilor ei din industria muzicală. 

Cum te-ai simțit în finala Românii au talent, când s-a făcut anunțul că ești noul antrenor Vocea României?

„A fost un foarte emoționant, pentru că am cântat o piesă pe care mi-am dorit foarte mult să o cânt la Românii au talent. Piesa a ajuns la sufletele celor care mă știau sau, poate, nu mă știau așa. Am arătat o parte nouă din mine. Pentru mine a fost o emoție pe care aș vrea să o repet, la un moment dat în viața mea”.

Cum au reacționat fanii tăi când au aflat că vei face parte din echipa Vocea României?

„Toată lumea a fost mândră, am primit sute de mesaje. Acasă, la Chișinău, toată lumea a sărit pe mine. Oamenii își pun speranța în ceva nou și mă bucură foarte foarte mult să fiu eu speranța lor. Am primit o grămadă de mesaje de la colegii din industrie care mi-au spus: În sfârșit, vezi? Se poate. Au mare încredere în mine și mă bucură chestia asta, fiindcă e un fel de confirmare. Nu știu cum sunt alții, dar eu am fost educată să fiu modestă și să vorbească alții despre mine. Și când vin confirmări de la oameni valoroși înseamnă că merg pe calea cea dreaptă”.

Ai lansat o piesă nouă. Dă-ne niște detalii? 

„E un eveniment special pentru mine pentru că lansez o piesă dragă mie, care se numește Cel mai bun prieten. Este cea de-a treia parte din trilogia pe care am lansat-o de curând, începând cu Beau și În locul meu. Piesa a treia, Cel mai bun prieten, este despre mine și despre voi toți. Sunt sigură că se vor regăsi o grămadă de oameni în ea și marchează cumva trecerea de la a scrie pentru și despre el la despre mine. În plus, marchează trecerea la un produs muzical mai interesant, pentru că o să încep să cânt piese vesele. Sper să vă placă și vouă la fel de mult.”

Acceptă provocarea! Înscrie-te și tu la Vocea României! INSCRIERI AICI!

related posts

Modifică setările cookies