Irina Shayk, fără lenjerie intimă, pe covorul roşu de la Cannes


Covorul roșu a devenit un adevărat podium de modă, pe care vedetele defilează în cele mai sexy ținute, fără să țînă cont de natură evenimentului la care participa. Irina Shayk i-a hipnotizat pe toți cu o apariție mai mult decât provocatoare.

 


Modelul internaţional a avut una dintre cele mai îndrăznețe ținute  de la Cannes, ce a asigurat-o de toată atenția fotografilor dornici să o surprindă din toate unghiurile, dar și a fanilor și jurnaliștilor prezenți la eveniment, ce nu și-au putut lua ochii de la ea.

Rusoaica în vârstă de 32 de ani și-a expus corpul fără cusur într-o rochie roşie, fixată fixate numai de lanțuri subțiri de argint, ce nu a lăsat loc imaginației.  Fără lenjerie intimă, Irina a fost atentă la fiecare pas să nu le ofere fotografilor mai mult decât şi-a dorit.

Supermodelul și-a completat look-ul îndrăzneț cu un machiaj în care a mizat doar pe conturul delicat al ochilor și unul ceva metalizat pentru buze și a optat pentru o coafură simplă, încercând astfel să stabilească un echilibru între outfit-ul curajos și look-ul cuminte.

Frumoasa rusoaică a apărut mai mult decât încrezătoare în corpul său, la doar un an de la nașterea primului ei copil.

 

related posts

Modifică setările cookies