Irina Shayk, fără lenjerie intimă, pe covorul roşu de la Cannes


Covorul roșu a devenit un adevărat podium de modă, pe care vedetele defilează în cele mai sexy ținute, fără să țînă cont de natură evenimentului la care participa. Irina Shayk i-a hipnotizat pe toți cu o apariție mai mult decât provocatoare.

 


Modelul internaţional a avut una dintre cele mai îndrăznețe ținute  de la Cannes, ce a asigurat-o de toată atenția fotografilor dornici să o surprindă din toate unghiurile, dar și a fanilor și jurnaliștilor prezenți la eveniment, ce nu și-au putut lua ochii de la ea.

Rusoaica în vârstă de 32 de ani și-a expus corpul fără cusur într-o rochie roşie, fixată fixate numai de lanțuri subțiri de argint, ce nu a lăsat loc imaginației.  Fără lenjerie intimă, Irina a fost atentă la fiecare pas să nu le ofere fotografilor mai mult decât şi-a dorit.

Supermodelul și-a completat look-ul îndrăzneț cu un machiaj în care a mizat doar pe conturul delicat al ochilor și unul ceva metalizat pentru buze și a optat pentru o coafură simplă, încercând astfel să stabilească un echilibru între outfit-ul curajos și look-ul cuminte.

Frumoasa rusoaică a apărut mai mult decât încrezătoare în corpul său, la doar un an de la nașterea primului ei copil.

 

FULLSCREEN
Irina Shayk, fără lenjerie intimă, pe covorul roşu de la Cannes. Ce se întâmplă cu rochia ei atunci când păşeşte
  • /

related posts