Isi doreste baieti rai pe care sa ii poata "imblanzi". Ce fata cuminte de la Hollywood cauta iubiti periculosi


A recunoscut deschis ca se indragosteste nebuneste si se "vindeca" de aceasta boala cu o viteza extraordinara. Cu toate ca este considerata "fata cuminte" a Hollywood-ului, cantareata recunoaste ca se simte atrasa de barbati extrem de diferiti de ea.


Printesa Muzicii Country, Taylor Swift, sustine ca ii plac baietii rai si ca este intotdeauna extrem de tentata sa dezvolte o pasiune nebuna pentru persoanele cele mai nepotrivite.

In varsta de 22 de ani, Taylor si-a deschis sufletul in cel mai recent numar al revistei Parade si a vorbit despre iubirile ei trecute si viitoare de la Hollywood, pe care a incercat sa le schimbe.

"E destul de ciudat. Baietii rai au foarte multe lucruri de spus, iar daca nu o fac, e suficient sa iti arunce o privire si sa iti comunice totul cu ajutorul ei. Cred ca este visul fiecarei fete sa gaseasca un baiat rau, dispus sa se schimbe la momentul potrivit", a spus Taylor.

Tanara artista este recunoscuta pentru faptul ca a avut cateva relatii tumultoase cu celebritati de la Hollywood precum Joe Jonas, John Mayer, Taylor Lautner sau mezinul familiei Kennedy, Joe si John fiind cei care au inspirat chiar trei hituri imense ale vedetei.

"Mi s-a intamplat de multe ori pana acum sa cred ca iubesc si sa-mi dau seama, dupa un timp, ca m-am inselat. Stiu exact cator persoane le-am spus pana acum ca le iubesc, dar am ajuns la concluzia ca nu am fost complet sincera in cazul tuturor", a incheiat Taylor.

related posts

Modifică setările cookies