Isi iubeste la nebunie sotia. Justin Timberlake nu si-a putut dezlipi ochii de la Jessica Biel la un eveniment monden


Formeaza unele dintre cele mai frumoase cupluri din Cetatea Filmului si, la fiecare aparitie, le creeaza fanelor senzatia de fluturi in stomac. Justin Timberlake si Jessica Biel au facut furori la Critics' Choice Awards.


Timberlake s-a casatorit cu Biel in octombrie 2012 si a declarat chiar la un moment dat ca desi a facut un miliard de greseli de-a lungul vietii, se poate uita cu mandrie in urma pentru ca a luat o decizie cu adevarat buna: aceea de a se casatori cu Jessica Biel si de a o alege pe ea drept jumatatea sa.

Cand au pasit impreuna pe covorul rosu al premiilor Critics' Choice Awards, Justin a demonstrat inca o data ca ce a spus desprea ea este inca valabil si ca este incredibil de indragostit chiar si acum de femeia alaturi de care a hotarat sa-si petreaca restul zilelor.

Artistul a sorbit-o din priviri pe frumoasa bruneta si a fost surprins sarutandu-i tandru mana, imaginea cu pricina cucerindu-le pe fanele lui. Imbracati de gala, sotii Timberlake au stralucit si au atras toate bliturile asupra lor:


FULLSCREEN
Isi iubeste la nebunie sotia. Justin Timberlake nu si-a putut dezlipi ochii de la Jessica Biel la un eveniment monden
  • /

related posts