Isi promoveaza imaginea in cel mai natural mod posibil. Cum s-a lasat fotografiata Miley Cyrus


Miley Cyrus continua campania in care isi promoveaza imaginea naturala, imaginile pe care le-a publicat recent pe retelel de socializare demonstrand acest lucru.


De cateva saptamani, cantareata a renuntat sa se mai epileze la subrat si a aparut asa pe covorul rosu de la un eveniment monden, cat si pictorialele pe care le-a realizat pentru diferite publicatii.

Fosta vedeta Disney a realizat o sedinta foto la studio-ul din Manhattan a lui Terry Richardson si a publicat o parte dintre imagini si pe contul personal de Instagram. 

In respectivele imagini, tanara de 22 de ani este imbracata intr-o pereche de jeansi si un sutien negru, insa detaliul care atrage atentia in mod special este parul de la subrat. 

"Multumesc ca nu ai sters parul de pe corp ca alte persoane", a fost mesajul postat de artista la una dintre fotografii.

De-a lungul timpului, mai multe celebritati au postat astfel de poze, printre acestea incluzandu-se si Jemima Kirke, Madonna, Julia Roberts, Kelly Rowland, Drew Barrymore, Scout Willis, Helena Bonham Carter, Beth Ditto si Amanda Palmer.

related posts