Ispită cu mingea la picior! Fotbalistul sexy care a fugit la „Insula iubirii”


Marvin Brooks (29 de ani) e unul dintre protagoniștii show-ului de televiziune britanic „Love Island”, difuzat de ITV și asemănător cu „Insula iubirii” de la noi.

Tag-uri:

Marvin a ajuns într-un mod cu totul neașteptat printre cei 12 concurenți ai ediției din această vară, părăsindu-și echipa de fotbal cu care urma să intre în cantonament în vederea noului sezon.

Începem pregătirea săptămâna viitoare, dar mijlocașul meu ofensiv a dispărut la Love Island!!”, a precizat pe Twitter antrenorul echipei de divizie inferioară Poole Town FC, club semi-profesionist la care e legitimat Marvin Brooks.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marvin Brooks (@marvinbrooks) on

Fotbalistul a intrat deja în vila Casa Amor, acolo unde se desfășoară ostilitățile din „Insula iubirii”, el alegându-și și femeile pe care va încerca să le cucerească, bruneta Anna Vakili și blonda Lucie Donlan. „Mi-au plăcut mereu brunetele.

Anna m-a atras cu sigiranță, dar pe Lucie o admir în special pentru felul ei de-a fi, similar cu al meu”, le-a declarat Marvin celor care organizeză show-ul. Conștient de calitățile fizice pe care le are, Brooks s-a autoevaluat, acordându-și o notă de 8,7 la capitolul frumusețe. De asemenea, a recunoscut că are o slăbiciune aparte pentru actrița americană Jessica Alba.

Rămași fără unul dintre cei mai buni jucători, marcator a aproape 100 de goluri, oficialii echipei Poole Town au făcut haz de necaz. „Mult succes, Marvin. Sperăm că te vei întoarce cât mai repede și, dacă iei premiul de 50.000 de lire, nu ezita să renovezi stadionul!”, a fost mesajul transmis fotbalistului pe site-ul clubului.

related posts