Iti amintesti de filmul "Hook"? Cum au ajuns sa arate Maggie, Jack si Rufio, copiii si inlocuitorul lui Peter Pan


In perioada sarbatorilor, tot mai multe filme lansate in anii ’90 sunt redifuzate, spre deliciul generatiei care s-a bucurat atunci pentru prima data de ele. Nu a facut exceptie nici filmul Hook, transmis in aceasta dimineata pe ProTV.


Regizat de marele Steven Spielberg si avand in rolurile principale nume grele de la Hollywood precum Robbie Williams (Peter Pan/Bannings), Dustin Hoffman (Hook), Julia Roberts (Tinker Bell), Gwyneth Paltrow (Wendy tanara), filmul lansat in 1991 spune povestea unui Peter plecat din Taramul de Nicaieri, care si-a uitat copilaria.

Cand teribilul Capitan Hook ii fura copiii insa, el este nevoit sa se intoarca in locul in care era candva conducator si sa ii salveze pe Maggie si Jack din mainile crudului pirat.

Sceptic, el intalneste acolo o noua generatie de Baieti Pierduti, copii orfani care nu vor sa creasca, si pe conducatorul lor, cel care i-a luat locul, neinfricatul Rufio, jucat de actorul Dante Basco.

Dante are acum 37 de ani, iar primul rol din cariera lui a fost cel din antologia Michael Jackson, The Moonwalker. De cand a aparut in Hook insa, cariera lui este una stabila, el semnand contracte pentru proiecte importante precum CSI: Miami, Prime Suspect si punand voci pentru jocuri si desene animate ca Prince Zuko, Avatar: The Last Airbender si The Legend of Korra.

Jack, fiul lui Peter Pan sau, mai bine zis, actorul Charlie Korsmo, are acum 34 de ani si este un soi de geniu intr-ale fizicii si dreptului, el urmand doua facultati extrem de bune din State dupa ce a renuntat la actorie.

Maggie, micuta blonda superba cu voce de aur care ne-a cucerit pe toti are acum 28 de ani. Amber Scott, actrita care a dat viata personajului, a intrat intr-un con de umbra si nimeni nu stie exact cu ce se ocupa sau daca va reveni in lumina reflectoarelor. Este cunoscut insa faptul ca a urmat Universitatea Trinity din State si a facut parte dintr-o fratie a facultatii pe care a studiat-o.

Cine ti se pare ca s-a transformat cel mai tare? Noi am miza pe Charlie Korsmo, care l-a jucat pe Jack in film.

FULLSCREEN
Iti amintesti de filmul "Hook"? Cum au ajuns sa arate Maggie, Jack si Ruffo, copiii si inlocuitorul lui Peter Pan
  • /

related posts