Iti mai aduci aminte de Gaz pe Foc? Trupa care l-a facut celebru pe Lucian Viziru s-a reunit. Cum arata baietii la 13 ani de la despartire


Generatia anilor '90 isi aminteste fara doar si poate de una dintre cele mai in voga formatii de baieti de la vremea respectiva: Gaz pe Foc. 


Ei bine, dupa 13 ani de la despartire, artistii sunt pregatiti s-o ia de la capat si revin in forta in peisajul muzical romanesc.

Paul si Alin, doi dintre membrii componenti ai formatiei Gaz pe Foc s-au reunit si au decis sa coopteze alti doi colegi. Astfel, formatia care punea pe jar inimile a mii de adolescente este pregatita sa revina in forta si a lansat deja o piesa potrivita varstei lor actuale.

Iata mesajul publicat pe retelele de socializare inainte de marea reuniune: "Avem o super veste dragi prieteni, special pentru voi, toti fanii care ne-ati fost alaturi in acesti ani... Va pregatim o SUPER RELANSARE. GPF IS BACK IN BUSSINES".

Cum de s-a produs aceasta mare revenire? Paul spune ca Alin i-a scris un mesaj pe 9 septembrie in legatura cu refacerea trupei, el a acceptat, iar in trei saptamani au facut  treaba si au pus totul la punct pentru show-urile live,

Iata cea mai recenta piesa compusa de baieti:

related posts

Modifică setările cookies