Iti mai aduci aminte de Jade din "Clona"? Vezi cum a ajuns sa arate acum, la 14 ani de la incheierea filmarilor


Giovanna Antonelli este una dintre cele mai apeciate actrite de seriale din Brazilia si o remarcabila producatoare si prezentatoare de televiziune. Desi extrem de cunoscuta in tara ei natala si inainte, in Romania ea s-a facut remarcata prin rolul fabulos din indragita telenovela "Clona".


Telenovela "Clona" a fost difuzata in tara noastra de postul AcasaTV la cativa ani de la premiera ei oficiala si a facut pur si simplu furori in randul telespectatorilor, care se adunau seara de seara in fata micilor ecrane pentru a urmari aventurile lui Jade, o tanara musulmanca crescuta in Occident care este obligata sa se supuna regulilor stricte ale Islamului dupa moartea mamei ei.

Rolul dificil al lui Jade a fost dus la bun sfarsit de Giovanna Antonelli, o actrita apreciata in Brazilia, fiica dansatoarei Suelly Antonelli, care desi nu era la primul ei rol, s-a facut remarcata in intreaga lume datorita rolului din Clona.

Telenovela a fost difuzata in peste 38 de tari si refacuta in Spania si Mexic, popularitate care a propulsat-o pe Giovanna in topul celor mai apreciate si cunoscute actrite din Brazilia.

Inainte de succesul rasunator pe care l-a avut ca Jade insa, Antonelli mai jucase in cateva seriale apreciate, printre care si "Legaturi de familie". Mai apoi a venit auditia pentru fenomenul "Clona" si cunoasterea adevaratului succes.

Pentru rolul lui Jade, Giovanna a fost nevoita sa practice dansul din buric in fiecare zi timp de doua luni, intrucat trebuia sa faca o serie de coregrafii si sa creeze impresia ca este un talent natural acela de a-si undui corpul asemenea femeilor musulmane.

La fel de dedicata, Antonelli a studiat intens si pentru urmatoarele mari roluri pe care le-a primit, mai ales acela al Anitei Garibaldi, in telenovela "Sapte pacate". Pentru a intra in pielea personajului istoric, actrita a citit o multime de biografii ale acesteia, iar prietenii spun chiar ca de-a lungul filmarilor ea chiar traia si era Anita Garibaldi.

De la incheierea filmarilor pentru Clona si pana in prezent Giovanna a jucat in alte sapte seriale, iar in cel mai recent proiect al sau, Salve Jorge, joaca rolul Heloisei, o politista bine intentionata care duce un razboi cu fostul sot, Stenio.

Giovanna are acum 38 de ani, trei copii (dintre care unul cu partenerul ei din "Clona", Murilo Benicio). Este partenera regizorului Leonardo Nogueira si locuieste in Rio.

  • Iti mai aduci aminte de Jade din Clona ? Vezi cum a ajuns sa arate acum, la 14 ani de la incheierea filmarilor

related posts

Modifică setările cookies