Iti mai aduci aminte de Ms.Darbus, profesoara care ii teroriza pe Zac Efron si pe Vanessa Hudgens in High School Musical? Vezi cum arata acum Alyson Reed


Seria High School Musical a devenit un adevarat succes in randul adolescentilor din intreaga lume, Zac Efron si Vanessa Hudgens crescandu-si cota de popularitate datorita celor trei filme.


Daca realitate lucrurile au stat cat se poate de bine pentru cele doua vedete, personajele pe care le-au interpretat in filme au avut multe batai de cap din cauza profesoarei lor, Ms. Darbus, interpretata de Alyson Reed.

Acum in varsta de 55 de ani, Alyson Reed a cunoscut momentul sau de glorie in perioada 2006-2008, atunci cand a jucat in cele trei filme High School Musical, interpretand rolul profesoarei de teatru de la Liceul Muzical, o profesoara ursuza care uraste sporturile si telefoanele mobile si care isi ia slujba foarte in serios.

Pana la acel moment al carierei, Alyson Reed nu reusise sa iasa in evidenta cu nici un rol important, ea aparand in mai multe filme si seriale putin cunoscute la nivel international, printre acestea numarandu-se A Chorus Line (1985), Norma Jean & Marilyn (1996), Providence (2002). Nici dupa terminarea celor trei filme, actrita nu s-a mai evidentiat in lumea cinematografica, ea aparand in 3 episoade din Desperate Housewies, in 2012.

related posts

Modifică setările cookies