Iti mai amintesti de Beverly Hills? Nu o sa-ti vina sa crezi ce cuplu celebru din serial este impreuna in viata reala!


Fani ai serialului Beverly Hills, tineti-va bine! Unul dintre celebrele cupluri fictive care v-au tinut cu sufletul la gura in anii ’90 si-a luat rolul in serios la 20 ani dupa fenomenul 90210. Dylan si Brenda? Steve si Kelly? David si Donna? Brandon si Andrea? Cine formeaza un cuplu in viata reala?


Potrivit The National Enquirer, Jennie Garth si Luke Perry, cei care au dat viata personajelor Kelly si Dylan, au inceput o frumoasa poveste de iubire in viata reala.

Dupa un divort dificil de partenerul alaturi de care isi impartasise ultimii 11 ani de viata, Jennie Garth incearca acum sa isi reia viata, iar cel care i-a adus alinarea este nimeni altul decat Luke Perry.

Dupa cele cateva luni pe care le-a avut la dispozitie pentru a-si puna ordine in ganduri, cea care a dat viata perosnajului Kelly a semnat un contract cu o celebra firma de publicitate. Implicat in acelasi proiect era si fostul ei coleg de platou, Luke.

Fiind nevoiti sa mearga in turneul de promovare impreuna, cei doi au ajuns sa se apropie mai mult decat ar fi crezut, spun jurnalistii de peste ocean.

Potrivit The National Enquierer, faptul ca si Luke a trecut printr-un divort dificil in 2003 a constat un plus, intrucat barbatul intelege perfect prin ce trece Jennie acum si ii poate fi alaturi din plin. Cei doi au copii din casniciile anterioare si o multime de lucruri in comun, asa ca zvonul alimentat de publicatie ni se pare destul de plauzibil.

Voi ce credeti? Sunt Dylan si Kelly impreuna in viata reala? V-ar placea sa formeze un cuplu?

related posts

Modifică setările cookies