Iti mai amintesti de fetita cu voce de aur de la "Romanii au Talent"? Cum arata Rebeca Maria Neacsu acum


Rebeca Maria Neacsu avea 7 ani cand a fost lansata prima editie a show-ului "Romanii au Talent" si isi dorea inca de atunci sa devina o artista desavarsita.


Talentul de care ne-am bucurat si noi il mosteneste de la bunicul din partea mamei. "Romanii au talent" a fost o mare provocare pentru ea, care., atunci cand fetita a vazut promo-ul la ProTv, si-a dorit sa fie pe scena.

Cum sa incurajezi talentul si creativitatea copilului tau. 4 sfaturi simple si eficiente

Cei 3 de DA, spusi de Andra, Andi si Mihai nu au facut decat sa amplifice dorinta micutei de a merge mai departe.

"Pot sa spun clar ca esti preferata mea. Imi dau seama ca in concursul asta am ascultat doua voci. Esti uimitoare, fantastica. Esti incredibila si iti multumesc ca ai venit. Ai reusit sa ma scoti din platoul asta si sa ma duci intr-o alta lume, pe care tu ai reusit sa o creezi", ii spunea Mihai Petre copilei dupa auditie.

"Esti un copil minunat, esti foarte, foarte talentata. Te felicit si inca nu imi vine sa cred ce voce puternica intr-un copil atat de mic", a adaugat si Andra, in timp ce Andi a spus ca "pe cat este de mica, pe atat este de mare".

Cum sa-ti faci bebelusul sa nu mai planga cu ajutorul muzicii rap. Vezi efectul B.I.G

Intr-adevar, Rebeca a este ceva mai mare acum, a crescut, se transforma incetul cu icnetul intr-o adevarata domnisoara, insa vocea minunata ii ramane aceeasi, spre deliciul admiratorilor.

Ai mai jos un filmulet recent al fetitei, care a sustinut un recital la recitalul aniversar al corului Union. Spune-ne daca iti place.

related posts

Modifică setările cookies