Iti mai amintesti de pustii adorabili de la "Copiii spun lucruri trasnite"? Vezi cum s-au transformat cei mai amuzanti dintre ei si cum arata ca adulti


Nu exista roman care sa nu fi urmarit la inceputul anilor 2000 macar o editie a emisiunii "Copiii spun lucruri trasnite". Prezentat de Virgil Iantu, show-ul in care cie mai perspicace si isteti copii ai momentului spuneau vrute si nevrute la TV a ridicat audientele la cote nebanuite.


Te-ai intrebat insa vreodata ce s-a intamplat cu Toma, Iasmina sau David? Ei bine, iata-I cum arata acum si cum au evoluat de-a lungul timpului.

Toma Dimitriu, poate cel mai guraliv si mai vorbaret dintre ei are acum 20 de ani, este extrem de pasionat de muzica si sustine constant cconcerte si recitaluri jazz in Bucuresti. Toma este student in Olanda si revine in tara numai in timpul vacantelor.

Iasmina, copila energica si extrem de vorbareata care se tinea cu hotarare de scaun are, la randul ei, 20 de ani acum si a devenit creatoare de moda.

Nu in ultimul rand, micutul si adorabilul David Petcu este actor si a aparut in filmul "Ho Ho Ho 2" alaturi de Andreea Marin Banica, Dana Rogoz si Dragos Bucur.

Daca vrei sa afli mai multe despre cei mai simpatici pusi care au aparut la "Copiii spun lucruri trasnite", intre pe cancan.ro.

related posts

Modifică setările cookies