Iti mai amintesti de "Salvati de clopotel"? Cu burta si un chip de nerecunoscut. Cum a ajuns unul dintre cei mai cunoscuti actori din serial


A fost unul dintre cele mai iubite seriale atat in SUA, cat si in Romania, insa actorii au ajuns sa se urasca atat de mult incat prefera sa uite de el. Schimbati pe viata de un proiect fenomen, multi dintre sunt acum doar epavele a ceea ce erau demult.


Din distributia serialului faceau parte Mark-Paul Gosselaar, in rolul lui Zack Morris liderul grupului de adolescenti din liceul Bayside si baiatul la care visau toate fetele, Dustin Diamond in rolul emblematicului Samuel „Screech” Powers, un tocilar care incearca sa fie cool si care ajunge sufletul grupului, Tiffani-Amber Thiessen in rolul frumuselei Kely Kapowsky, majoreta tipica americana, Mario Lopez in rolul lui AC Slater, sportivul grupului si cel mai bun prieten al lui Zack si Elizabeth Berkley in rolul lui Jessie Spano cea mai inteligenta fata din clasa si perechea lui AC.

Top 7 cele mai noi si mai cool filme de animatie pentru copii

Pentru toti actorii, serialul a fost o rampa de lansare, insa anii si scandalurile au divizat grupul. Printre ei insa, se afla si mai experimentatul Dennis Haskins, cel care dadeau viata personajului Belding, directorul liceului in care invatau cei sase pusti rebeli.

Top 7 personaje de desene animate de la care copiii tai au ceva de invatat

Dur si uneori neintelegator cu ei directorul Belding a ajuns la fel de popular ca mai tinerii lui colegi de platou, tot el fiind insa si cel care a imbatranit cel mai dramatic dintre toti.

Cu cateva kilograme in plus si un chip schimbat, Dennis si-a pastrat totusi zambetul caracteristic care ne amuza pe toti in copilarie.

related posts

Modifică setările cookies