Iti mai amintesti de studenta din Brazilia care si-a licitat virginitatea? Vrea sa faca un gest extrem, care ii pune la indoiala "puritatea". Despre ce e vorba


In urma cu doar cateva luni, Catarina Migliorini a fost cea mai mediatizata femeie din Brazilia intrucat a hotarat ca vrea sa isi vanda fecioria celui mai generos domn de pe internet. Tranzactia s-a incheiat la 780.000 de dolari cele din urma, iar acum studenta socheaza din nou.


Dupa ce un japonez i-a oferit suma fabuloasa, Catarina a fost nevoita sa se supuna unui test de specialitate pentru a demonstra ca este, intr-adevar pura, si, potrivit jurnalistilor de peste ocean, ea urma sa isi piarda virginitatea in luna noiembrie a acestui an.

Marele eveniment nu a avut inca loc, insa o noua veste bomba despre studenta a aparut pe site-urile din Brazilia: Migliorini a fost contactata de cei de la Playboy si are de gand sa apara in revista pentru barbati pentru inca o suma considerabila de bani.

Potrivit Entretenimento.r7.com, numarul in care apare pe coperta Playboy va putea fi achizitionat de la chioscurile de ziare in luna ianuarie exclusiv in Brazilia. Cat despre prima noapte de amor a studentei, aceasta a fost pusa in asteptare, intrucat au aparut cateva probleme de ordin tehnic.

Catarina locuieste in Bali momentan si are nevoie de viza pentru Australia, unde se afla regizorul care face un documentar despre viata ei.

"Lucrurile s-au schimbat de cand am inceput filmarile si pana acum. Proiectul este pus pe stand-by deoarece ambasadele sunt inchise in timpul sarbatorilor si nu am avut la timp gata niste acte. Nu va pot da mai multe detalii", a spus purtatorul de cuvant al regizorului.

Daca intreaga afacere se va finaliza si daca Migliorini va aparea sau nu in Playboy ramane de vazut, insa trebuie sa recunoastem ca toata povestea Catarinei ni se pare cel putin bizara. Tu ce parere ai?

related posts

Modifică setările cookies