Iti mai amintesti de trupa Bordo? Cum arata acum Angie si Silvia, doua dintre cele mai focoase soliste din industria muzicala romaneasca


Sfarsitul anilor '90 si inceputul anilor 2000 au adus in plan muzical o explozie de trupe care au facut furori in topurile de specialitate de la vremea respectiva, chiar daca melodiile pe care le-au lansat nu erau tocmai capodopere din punct de vedere al compozitiei.


Cu un look provocator si miscari pe masura, aproape orice tanar aspirant la o cariera de vedeta se putea face remarcat.

Dans in timpul sarcinii? Uite ce miscari poti face cand esti gravida in noua luni

Printre multimea de formatii care au asaltat topurile se numara la vremea respectiva si formatia Bordo, ale carei componente, Angie si Silvia, erau de profesie dansatoare.

Cu hit-uri precum "Daca vrei", "Noaptea" sau "Viseaza", fetele s-au bucurat, la fel ca alte zeci de soliste, de un succes trecator, care nu a rezistat atat de mult pe cat si-ar fi dorit ele.

Perseverente insa, cele doua dansatoare si cantarete au incercat sa se reinventeze si sa surprinda publicul romanesc cu un nou proiect.

Concertand, mai nou, sub numele de Pin-Up Girls, Angie si Silvia sustin ca si-au schimbat atat stilul vestimentar, cat si cel muzical si ca vin cu o noua abordare pentru admiratorii care abia le asteptau hit-urile la inceputul anilor 2000.

Pana in vara anului trecut ele au activat chiar sub aceasta formula.

Cum sa-ti faci bebelusul sa nu mai planga cu ajutorul muzicii rap. Vezi efectul B.I.G.

Lipsite de inhibitii, Angie si Silvia au trecut prin cateva schimbari de stil de-a lungul timpului si au pozat chiar in Playboy, miscarea si orele petrecute in sala de dans ajutandu-le sa se mentina in forma chiar daca nu mai au chiar 20 de ani.

"Mi-a fost greu sa pozez in Playboy fiind destul de pudica, dar am acceptat provocarea si nu regret pasul facut. Am fost sfatuite in sensul asta.... in contextul showbiz-ului de la momentul respectiv. Pozatul in Playboy era un must have. Romanilor le plac femeile goale. Te poti pune impotriva curentului? Acum, serios. A fost o oferta greu de refuzat din punct de vedere financiar si, avand in vedere situatia in care se afla tatal Silviei, n-am mai stat pe ganduri”, declara cu sinceritate Angie despre hotararea luata pe atunci.

Silvia a declarat la randul ei ca: "Pictorialul din Playboy a venit intr-un moment foarte dificil. Tatal meu avea nevoie de medicamente foarte scumpe si am acceptat sa pozez. Nu cred ca este ceva rusinos sau gresit, dar nu asta imi doream. Nu regret insa si imi asum tot ceea ce fac, in general", a spus fosta sotie a lui Edi Stancu.

Vezi mai multe poze cu cele doua acum si spune-ne ce parere ai despre transformarea lor. Ascultai Bordo in copilarie?

related posts

Modifică setările cookies