Iti mai amintesti de trupa Pops? Cum arata acum Minola, creata simpatica a formatiei


Dupa ce au ratat sansa de a face parte din trupa A.S.I.A, Minola, Diana, Tina si Aylin au avut parte de surpriza vietii lor si au aflat ca vor face parte dintr-o noua formatie, Pops, care a avut un succes extraordinar pe piata muzicala din Romania.


Melodia cu care s-au lansat, “Bum, Bum”, s-a transformat in hit peste noapte, iar fetele au inceput sa participe la spectacole si concerte. Succesul nu a durat foarte mult insa, trupa Pops destramandu-se la fel ca o multime de alte formatii care aveau succes in perioada respectiva.

Daca de Aylin, Tina si Diana s-au mai auzit vesti, de cea mai tanara membra a trupei, Minola, nu se mai stie nimic. La 26 de ani, Minola se poate mandri insa ca a absolvit Facultatea de Drept.

Simpatica creata si-a facut debutul in muzica la emisiunea TipTop Minitop si mai apoi a participat la concursul “Alege A.S.IA” unde le-a cunoscut pe Diana, Aylin si Tina si a format trupa Pops. La vremea respectiva Minola avea o relatie cu Mihai Dascalescu zis Dada, de la trupa Cocktail.

 

Minola a ramas buna prietena cu fostele colege de trupe, iar parintii ei sunt nasii de cununie ai lui Aylin. In plus, ea si-a reluat cariera in muzica si are diferite colaborari, pe care le impartaseste admiratorilor care inca vor sa afle lucruri noi despre marea pasiune: muzica.

Cel mai recent single lansat de Minola este "Fly, Fly Fly", o productie Tommo Production:

Fizic, Minola nu s-a schimbat prea mult de la debutul in muzica si pana acum, ea punandu-si in evidenta suvitele buclate. Parul il are mai scurt, insa aceeasi voie buna de atunci reiese si acum din imaginile de pe Facebook.

 
  • Iti mai amintesti de trupa Pops? Cum arata acum Minola, creata simpatica a formatiei

related posts

Modifică setările cookies