Iti mai amintesti de trupa Pops? Nu o sa le mai recunosti! Vezi cum arata acum Minola, Diana, Tina si Aylin


Dupa ce au ratat sansa de a face parte din trupa A.S.I.A, Minola, Diana, Tina si Aylin au avut parte de surpriza vietii lor si au format trupa Pops, care a avut un succes extraordinar pe piata muzicala din Romania.


Melodia cu care s-au lansat, “Bum, Bum”, s-a transformat in hit peste noapte, iar fetele au inceput sa participe la spectacole si concerte.

Succesul nu a durat foarte mult insa, trupa Pops destramandu-se la fel ca o multime de alte formatii care aveau succes in perioada respectiva.

10 lucruri pe care NU trebuie sa-ti obligi copilul sa le faca

Daca de Aylin, Tina si Diana am mai auzit vesti, de cea mai tanara membra a trupei, Minola, nu se mai stie nimic.

La 24 de ani, Minola se poate mandri insa ca a absolvit Facultatea de Drept si ca lucreaza la o cunoscuta companie care ofera servicii de consultanta in comertul cu produse petroliere si carbune energetic.

Minola si-a facut debutul in muzica la emisiunea TipTop Minitop si mai apoi a participat la concursul “Alege A.S.IA” unde le-a cunoscut pe Diana, Aylin si Tina si a format trupa Pops. La vremea respectiva Minola avea o relatie cu Mihai Dascalescu zis Dada, de la trupa Cocktail.

Minola a ramas buna prietena cu fostele colege de trupe, iar parintii ei sunt nasii de cununie ai lui Aylin.

6 motive care le determina pe mamici sa renunte la cariera si sa lucreze de acasa

Diana Bisinicu a mai ramas in atentia publicului si dupa destramarea trupei, dar si-a dezvoltat si cateva afaceri care i-au fost de mare folos in timpul crizei. Diana a lansat in 2010 un album cu muzica macedoneasca, a avut o afacere cu perdele si un magazin de bijuterii.

La randul ei, Tina Geru a incercat sa isi construiasca o cariera solo, insa pana acum nu a reusit sa iasa in evidenta. A colaborat cu trupa Vunk pentru piesa “Pleaca”, insa a fost ulterior inlocuita cu Antonia. De la destramarea trupei Pops, Tina a absolvit facultatea, s-a angajat intr-o agentie de publicitate si si-a planuit reintoarcerea in muzica.

Aylin Cadir a avut poate cea mai notabila prezenta in peisajul industriei de divertisment din Romania. Ca actrita ea a aparut in serialele “Cu un pas inainte”, “Vine politia!”, “Iubire si Onoare”. De asemenea a jucat in piesa de teatru “Maitrey” regizata de Chris Simion si a participat la concursul “Dansez pentru tine”, unde fostele colege Diana si Minola au dansat pentru a o sustine.

Iti mai amintesti de trupa Pops? Care era preferata ta: Minola, Diana, Tina sau Aylin?

related posts

Modifică setările cookies