Iubire în direct! Și-au anunțat relația cu un sărut în fața camerelor


Ucraineanca Vlada Sedan e jurnalista sexy care a devenit celebră după ce a fost sărutată pătimaș de fotbalistul Alexandr Zincenko la capătul unui meci disputat în preliminariile Campionatului European de anul viitor. 

Tag-uri: #sarut in public

Presa ucraineană e sigură că gestul n-a fost deloc întâmplător, iar cei doi formează un cuplu.

La finalul partidei Ucraina – Serbia (5-0), frumoasa Vlada i-a luat un interviu lui Zincenko, jurnalista canalului „Fotbal 1/2” încheind discuția urându-i interlocutorului ei succes pentru meciul următor. Acesta a fost momentul în care Alexandr și-a luat inima în dinți și s-a apropiat de Vlada, sărutând-o îndelung pe obrazul drept.

Cu zâmbetul pe buze, Vlada n-a părut foarte deranjată de tupeul jucătorului legitimat la Manchester City. „Legătura în studio”, a apucat să spună ucraineanca, după care și-a acoperit fața cu mapa din mână, lăsând senzația că e complice la întregul scenariu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ❤Vlada Scheglova❤ (@v.lada_sedan.love) on

Evident, presa mondenă din Ucraina a speculat acest sărut, mergând pe firul relației dintre Zincenko și Vlada. S-a aflat astfel că cei doi se cunosc de mai mult timp, din perioada în care sexy-jurnalista se iubea cu un alt fotbalist, Boriaciuk, un prieten al lui Alexandr. Între timp, simpatica blondă a rămas singură, ștergându-și toate „urmele” de pe Instagram cu fostul iubit, un prilej excelent pentru Zincenko de a-și încerca norocul la una dintre cele mai frumoase femei din Ucraina.

Un alt detaliu care confirmă relația celor doi e o fotografie pe care Vlada și-a făcut-o în luna mai la Manchester în compania lui Pep Guardiola, nimeni altul decât antrenorul lui Zincenko la City.

related posts