Iubirea lor a inceput ca in povesti. Cum a cucerit-o Vincezo, sotul Antoniei, pe cantareata


In urma cu doar cateva luni, Antonia acorda un interviu inedit revistei InStyle, in care vorbea deschis pentru prima oara despre frumoasa relatie pe care o avea cu sotul ei, cum a cucerit-o acesta si ce a atras-o la el. Nimeni nu se astepta atunci ca intre cei doi sa apara o ruptura iremediabila.


"M-a cucerit prin faptul ca mi-a acordat de la inceput extrem de mult respect, nu s-a grabit si nu m-a grabit… in plus, are simtul umorului si sa nu uitam de aspectul fizic! Cine zice ca nu-l intereseaza decat sufletul partenerului, minte!", spunea frumoasa cantareata, potrivit ProTV Magazin.

Lectii despre iubire pe care ar trebui sa le invete copilul tau

"Nu cautam un iubit; s-a intamplat pur si simplu sa apara el in momentul potrivit. L-am cunoscut la o cina, la restaurant. Tin minte ca statea vizavi de mine si de cum l-am vazut abia daca-mi puteam lua ochii de la el. Mi s-a parut foarte draguţ; era relaxat si natural, vorbea cu prietenii lui, si nici nu se uita la mine! La un moment dat, fiindca imi era foarte jena sa ma tot uit la el, i-am facut o poza cu telefonul ca sa ma uit acasa, in liniste", isi amintea ea.

"Si apoi am inceput sa iesim… am fost prieteni cateva luni, inainte sa ne sarutam prima oara. Iar asta am apreciat foarte mult la relaţia noastra, faptul ca nu a incercat niciodata nimic deplasat. Nu l-am ales fiindca e strain, fiindca are bani, sau Dumnezeu stie ce alte lucruri s-au mai spus pe seama noastra. Ne-am ales reciproc fiindca ne-am indragostit. In plus, e amuzant, suntem de-o seama, crestem impreuna si asta imi place foarte mult la noi", a mai spus Antonia, potrivit ProTV Magazin.

Lista valorilor familiei. Cele mai importante principii de viata pe care un copil le invata in cei 7 ani de-acasa

Antonia si Vicenzo s-au casatorit si au botezat-o pe micuta lor, Maya, in aceeasi zi si au fost nedespartitit pana de curand, cand o ruptura a parut ca apare in relatia lor. Zvonurile potrivit carora cantareata ar avea probleme in relatie au fost vehiculate in urma cu trei saptamani, ince ele din urma aparand si vestea ca aceasta se desparte de sotul ei.

related posts

Modifică setările cookies