Iubita lui Ronaldo, in toata splendoarea, la plaja. Cum au fost fotografiati indragostitii si cat de bine arata Georgina


Mai indragostiti ca niciodata, Cristiano Ronaldo si Georgina Rodrgiuez ocupa pagini intregi din presa atunci cand apar impreuna in public. Iar ultimele imagini nu puteau fi trecute cu vederea, mai ales ca sunt facute...la plaja.


Cei doi au fost fotografiati impreuna in Ibiza, iar fotografiile facute de paparazzi sunt cele mai indraznete de pana acum. Georgina a defilat in fata acestora intr-un costum de baie negru, cu bikini minusculi, iar Cristiano Ronaldo si-a etalat muschii intens lucrati la sala de sport.

Cuplul format la finalul anului trecut pare sa aiba ganduri serioase, atat fotbalistul cat si bruneta fiind mai indragostiti ca niciodata.

Chiar daca relatia lor a inceput in cel mai discret mod cu putinta, ba chiar Ronaldo incerca sa se deghizeze atunci cand mergea la primele intalniri cu tanara, acum acest lucru a devenit imposibil pentru ei si sunt urmariti la fiecare pas.

Georgina nu rateaza vreun meci al iubitului ei, desi pare sa nu isi doreasca prea multa atentie din partea presei, ferindu-se sa de aorice fel de declaratie.


Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos:

FULLSCREEN
Iubita lui Ronaldo, in toata splendoarea, la plaja. Cum au fost fotografiati indragostitii si cat de bine arata Georgina
  • /

related posts

Modifică setările cookies