Iubita lui Schwarzenegger junior, o aparitie radianta. Cum arata tanara intr-o zi obisnuita din viata ei


Fiul lui Arnold Schwarzenegger se poate considera unul dintre cei mai norocosi tineri. Iubita lui are o frumusete uimitoare si impreuna formeaza un cuplu extrem de simpatic, dar si sexy.


Abby Champion a ajuns sa fie constant uimita de paparazzi, frumusetea ei fiind care care ii face pe acestia sa se tina scai pe urmele sale. In plus, faptul ca este iubita lui Patrick nu este tocmai un lucru ce ar putea sa ii indeparteze.
 

 

quick shoot with @trevorfloresphoto yesterday ????????????????????????????????

A post shared by Abby Champion ♡ (@abbychampion) on


Tanara in varsta de 20 de ani are toate calitatile unei femei superbe: este supla, inalta, cu un chip de papusica, trasaturi finute si ochi mari si albastri. Abby zambeste ori de cate ori ii observa pe fotografi si nu se implica niciodata in scandaluri.

Patrick, in varsta de 23 de ani, este el insusi un model demn de urmat, in randul tinerilor, fiind un sportiv infocat si un pachet de muschi, la fel ca tatal sau, Arnold. El si Abby formeaza un cuplu discret si nu posteaza niciodata fotografii controversate sau in care ar putea fi considerati prea tandri.
 

 

castings ✔️✔️

A post shared by Abby Champion ♡ (@abbychampion) on


In timp ce el se umple de muschi la sala de sport, ea devine un model admirabil, cu forme de invidiat si silueta perfecta.

 

happy birthday @patrickschwarzenegger thank you for making me the happiest girl ever. I love you ❤️

A post shared by Abby Champion ♡ (@abbychampion) on

 

I MISS WARM WEATHER.... New York is cold ❄️❄️❄️❄️

O postare distribuită de Abby Champion ♡ (@abbychampion) pe

related posts

Modifică setările cookies