Iubita vloggerului Colo, prima reacție în scandalul în care este implicat bărbatul pe care îl iubește. De ce îl susține


Alexandra, iubita vloggerului Alexandru Bălan, "Colo", a avut prima reacție în scandalul care îl vizează pe bărbatul pe care îl iubește. 


Aceasta a răspuns cu un citat în limba engleză: "Your judgments of other people say more about you than they do about them", ceea ce înseamnă că aceasta consideră că părerea și opiniile pe care ți le formezi despre o altă persoană spun mai multe despre tine decât despre persoana în cauză. 

Prin această reacție, tânăra nu face decât să îl susțină pe iubitul său, deși acesta este cercetat pentru instigare la violență și hărțuire și se confruntă în ultimele zile cu un val uriaș de acuzații și ură în mediul online. 

Cei doi sunt împreună de 6 ani, iar de cele mai multe ori sunt împreună în vlogurile lui Colo, pe canalul său de Youtube.

Citește și: Tânăra care l-a denunțat pe vloggerul Alexandru Bălan a primit amenințări serioase din partea fanilor acestuia

Totul a pornit de la un story pe care Colo l-a făcut pe Twitch, în care a povestit despre experiența sexuală pe care a avut-o cu o tânără de 16 ani, atunci când el avea numai 19 ani. Acesta a a descris în amănunt, într-un live stream, cum ar viola fetele minore care se îmbracă „prea sumar“ și sunt foarte dezvoltate. 

Tânărul a atras atenția întregii țări cu afirmațiile sale, iar acum este cercetat de către organele abilitate. 

Sursă foto: Facebook

related posts

Modifică setările cookies