Iubitul Mihaelei Radulescu a fost desemnat cel mai stilat barbat din 2017! Afla pe cine a reusit sa detroneze


Mihaela Radulescu are noi motive sa se laude cu Felix Baumgartner. Dupa ce a stabilit mai multe recorduri sportive, Felix a reusit sa castige si un titlu in moda! Iubitul Mihaelei a fost desemnat cel mai stilat barbat din 2017.


Dupa ce a depasit viteza sunetului, a sarit de pe cea mai joasa constructie, dar si de pe cea mai inalta constructie din Malaesia, Kuala Lumpur si a devenit primul om care a traversat Canalul Manecii in cadere libera, Felix a mai adauga un titlu la “colectia” lui.

Cel cu care se iubeste Mihaela Radulescu de 3 ani, a fost desemnat de o publicatie destinata barbatilor cel mai stilat barbat din 2017. Desi isi petrece majoritatea timpului in tinute casual, aparitiile la patru ace de la evenimentele cu red carpet se pare ca au contat atat de mult incat Felix a reusit sa ii detroneze pe David Garrett si Justin Trudeau, care s-au clasat pe locul 4 si 5.  

Dear fans and friends, that’s just for you - can’t find all the right words to thank you enough for putting time and effort to vote me for The Most Stylish Man . The fact that I won the November challenge and I’ve entered in the final for the year competition, it’s not as important as it’s your effort ...for helping me win this. What have YOU done for me it’s the biggest award someone can wish for and I will never cease to feel humble and respectful to all of you, my fans and friends ! Your love is priceless . Thank you ! Danke ! Multumesc ! For ever yours, Felix For the final result, check out my Facebook page. #felixbaumgartner #redbull #realactionhero #styler @mihaelaradulescuschwartzenberg

A post shared by FELIX BAUMGARTNER (@therealfelixbaumgartner) on


Publicatia care a conceput topul barbatilor stilati, a descris stilul lui Felix ca fiind: “clasic, dar cu un twist modern”.Fanii Mihaelei au sugerat ca ar fi meritul ei pentru acest titlu: “Felicitări Felix! Mihaela, cu tine si cu sfaturile tale nici nu ma mir, dar deloc “, “Felicitări si lui si stilistei lui, Mihaela” si “ Felicitari! Sunteti un cuplu minunat! Sunt convinsa ca mai primeste si cate un sfat de la femeia de langa el cand vine vorba de moda”, au fost cateva dintre comentariile pe care fanii le-au postat pe contul Mihaelei de Instagram.

related posts