Secretul pe care Iulia Vantur l-a tinut pana acum. Vedeta a marturisit ce legatura exista intre ea si lumea Bollywood-ului


Starul ProTV Iulia Vantur va juca in filmul indian “O Teri”, pelicula produsa de Atul Agnihotri, avandu-i in rolurile principale pe Pulkit Samrat si Sarah Jane Dias, in regia lui Umesh Bhisht ce urmeaza a fi lansata in India, in luna martie.


Dupa ce a dansat de cateva ori pe ringul visurilor de la “Dansez pentru tine”, Iulia Vintur are acum prilejul sa danseze alaturi de doi actori indieni foarte indragiti la Bollywood (Pulkit Samrat si Bilal Amrohi), inconjurata de zeci de dansatori profesionisti.

"Producatorii au organizat un casting pentru songul “Ummbakkum” din filmul “O Teri” de care am aflat ulterior, de-abia dupa ce m-au cooptat in acest proiect. S-a intamplat ca producatorii filmului sa ma vada dansand, pare-se ca au fost incantati de energia mea, de bucuria cu care dansez, m-au vazut si in emisiunea “Dansez pentru tine” si astfel a venit propunerea pe care, sincer, am luat-o drept o gluma. Desi mai primisem anterior alte oferte de a aparea in song-uri la Bollywood",  povesteste Iulia Vintur despre felul in care a fost selectata pentru aparitia din pelicula “O Teri”.

"Producatorii au considerat ca ma potrivesc foarte bine tiparului cautat de ei, pentru rolul unei “straine”, un personaj exotic, capabil sa exprime dansand exuberanta, energie pozitiva", mai spune Iulia. "Ma bucur ca am avut ocazia sa explorez mirajul bollywoodian, ca am simtit pe propria-mi piele cum se creeaza astfel de momente artistice pline de emotie, de expresivitate, inconjurata de oameni care iubesc viata, care exprima din tot sufletul acest lucru si se bucura de ceea ce fac".

Iulia s-a simtit foarte bine de-a lungul celor doua zile de filmare pe care le considera o experienta inedita.

"Am lucrat cu o echipa extraordinara care m-a facut sa ma simt de-a locului, care mi-a oferit suport, m-a inspirat. Tot set-up-ul a fost impresionant, condimentat cu energia a zeci de dansatori profesionisti, cu o conditie fizica extraordinara, care m-au dus cu gandul la baletul emisiunii “Dansez pentru tine".

Costumele Iuliei au fost realizate special de doi dintre cei mai tari designeri indieni, Ashley Rebello si  Alvira Agnihotri si au fost o combinatie intre stilul western si cel indian.

"A fost o experienta memorabila din care am invatat si mai mult sa ma bucur, sa traiesc momentul si sa transmit mai departe energia mea. Ma simt norocoasa si recunoscatoare pentru tot ceea ce am trait aici", marturiseste starul ProTV.

related posts

Modifică setările cookies