Iulia Vantur, cea mai sexy aparitie de anul acesta. Cum arata intr-un catsuit mulat, cu portiuni transparente


Iulia Vantur este pe val. Cariera ei la Bollywood este pe o panta ascendenta, fiind o prezenta constanta in cele mai importante show-uri tv din India. La cea mai recenta aparitie, Iulia a impresionat cu silueta sa impecabila.


Vedeta din Romania i-a cucerit pe indieni cu carisma sa. Aceasta a fost invitata la cea mai populara emisiune tv din India, unde si-a etalat atat calitatile vocale, cat si cele fizice. Imbracata intr-un catsuit negru, cu franjuri in zona taliei, Iulia Vantur a demonstrat inca o data ca este posesoarea siluetei perfecte.

 

It's show time! We are ready. Are u? #starplustv #dhaakaddhamaal #tonight #9oclock #juststarted #enjoy karo! #thebestteam #abishree #Mudassar #

O fotografie postată de Iulia Vantur Official Account (@vanturiulia) pe

Iulia si-a incantat fanii de pe site-urile de socializare si cu cea mai noua manichiura a ei. Vedeta a fost foarte incantata de noile ei unghii metalice.

 

For the first time metallic nail polish #silver #different #metallic #nailpolish #blingbling #forachange #

Un clip video postat de Iulia Vantur Official Account (@vanturiulia) pe


Iulia Vantur se pregateste si de lansarea clipului piesei cu care face acum furori in India. "Eu n-am avut niciodata planuri de genul acesta in India, dar muzica a fost intotdeauna o pasiune de-a mea. A venit ideea asta, desi n-am crezut in ea, nu m-am gandit sa fac un job din ea", a spus la Vorbeste lumea Iulia Vantur.

Vedeta a evitat subiectul Salman Khan. "Daca se intampla vreodata ceva in plan personal, care sa fie atat de importtant pentru ceilalti din jur, va voi anunta", a spus Iulia.

Recent, aceasta si-a facut aparitia la o gala unor premii din India unde a fost prezent si Salman Khan. Iulia Vantur a cantat si dansat pe o scena imensa, cu ocazia Stardust Awards, o ceremonie in care se premiaza filmele indiene. Dupa ce a fost aplaudata de public, frumoasa prezentatoare tv a aparut intr-o rochie rosie ca focul. 

 

related posts