Cele mai frumoase cuceriri ale actorului Salman Khan: are in palmares doua Miss India. Stiai ca a fost cu Aishwarya Rai?


Salman Khan este un adevarat cuceritor. Actorul de la Bollywood, despre care presa din Romania, dar si cea din India, a scris ca ar avea o relatie cu Iulia Vantur, are o lista impresionanta de cuceriri. Desi Iulia nu a confirmat niciodata relatia, asta nu a oprit presa indiana sa faca speculatii. Doua dintre femeile care i-au fost iubite au castigat titlul de Miss India, una devenind chiar Miss World.


Sangeeta Bijlani este una dintre primele iubite celebre ale lui Salman Khan. Cei doi au avut o relatie la inceputul carierei acestuia la Bollywood.  Castigatoare a titlului Miss India in 1980, Sangeeta este de profesie actrita si model.

Dupa Sangeeta, a urmat Somy Ali, actrita si model. Salman si Somy s-au cunoscut la Bollywood, unde frumoasa de origine irakiano- pakistaneza a dat lovitura in 1993. Presa tabloida a scris ca Somy l-ar fi parasit din cauza comportamentului agresiv al acestuia cauzat de consumul de alcool. 

Cea mai frumoasa si celebra iubita a lui Salman Khan a fost Aishwarya Rai, castigatoare a concursului Miss World in 1994. Acestia s-au cuplat pe platourile de filmare ale filmului de succes Hum Dil De Chuke Sanam. Daca pe ecrane formau cuplul perfect, in viata reala relatia lor a fost una extrem de agitata.

Si Aishwarya a fost una dintre victimele comportamentului agresiv al playboy-ului de la Bollywood. Presa tabloida din India a scris ca si dupa despartire Salman a continuat sa aiba un comportament violent cu Aishwarya: potrivit tabloidelor vremii, acesta i-ar fi spart casa si i-ar fi distrus mobila, fiind in stare de ebrietate.

Katrina Kaif este o actrita de origine britanico-indiana, care a cazut in mrejele lui Salman Khan in dorinta de a deveni o stea la Bollywood. In 2005 a reusit sa se faca remarcata, jucand intr-un film de succes chiar alaturi de Salman Khan.

Apoi presa tabloida a speculat ca ar fi fost cu Bruna Abdullah, un model cu orinigi arabo-indiene, insa nu a aparut nicio dovada in acest sens.

Ca si celelalte iubite ale lui Salman Khan, si Claudia Ciesla este...model. 

Asin Thottumkal a fost si ea cucerita de Salman Khan in timp ce filmau impreuna.

Hazel Keech este - surpriza! - tot un model, care a bifat lista lui Salman Khan.

FULLSCREEN
Iulia Vantur este intr-o galerie selecta. Iata cele mai frumoase cuceriri ale actorului Salman Khan
  • /

related posts