Iulia Vantur, imagini sexy la malul marii. Cum s-a fotografiat vedeta in vacanta


Dupa o vacanta prelungita in cel mai intins si mai populat continent de pe Pamant, Iulia Vantur si-a gasit linistea si pe meleagurile natale.


Dupa speculatiile aparute in presa in urma cu cateva saptamani, conform carora Iulia Vantur ar trai o frumoasa poveste de dragoste cu actorul Salman Khan, aceasta a tinut sa elucideze misterul si a recunoscut ca intre ei nu exista nici pe departe o relatie de aceasta natura, ci strict una de prietenie.

Odata cu aceste dezvaluiri, Iulia s-a retras oarecum din aparitiile TV pana cand va incepe show-ul de televiziune “Dansez pentru tine”, insa a tinut in tot acest timp legatura cu admiratorii ei de pe Facebook.

Ieri, fosta prezentatoare a stirilor de weekend a postat pe reteaua de socializare o fotografie care a imortalizat “cel mai frumos moment al zilei, pe plaja”, asa cum a mentionat Iulia si anume apusul soarelui.

Imbracata intr-o rochita-kimono alba cu dungi rosii, semn ca vedeta se gandeste in continuare la locul unde si-a regasit echilibrul si starea de bine, aceasta s-a fotografiat cu zambetul pe buze, iar comentariile nu au intarziat sa apara, fanii ei incercand sa descopere locatia unde se afla vedeta.

Pagina de Facebook a Iuliei este o adevarata incursiune in peisaje de neuitat, motouri cu mesaje demne de tinut minte si aplicat si fotografii in care frumoasa prezentatoare a show-ului de televiziune ii incanta pe admiratorii ei prin aparitii pline de naturalete si gingasie.
 

  • Iulia Vantur, imagini sexy la malul marii. Cum s-a fotografiat vedeta in vacanta

related posts

Modifică setările cookies