Iulia Vantur, prezentatoare la Vocea Indiei Junior. Vezi cum se descurca vedeta


Si-a inceput cariera in televiziune, ca prezentatoare, iar apoi s-a transformat in star de Bollywood. Nu s-a multumit cu atat si s-a lansat si in lumea muzicala, printr-o colaborare cu un cunoscut cantaret indian.


Nu s-a multumit cu atata, iar acum Iulia Vantur ar fi primit o oferta sa prezinte emisiunea in India. Iulia a aparut impreuna cu colegul ei, Maniesh Paul, ca invitati si s-a descurcat de minune.  
 

 

Bahut maza aaya. Watching now @thevoicekids_india at &tv #tvshow #talent #thevoice #kids #fun #music #love #enjoy karo! @manieshpaul

O postare distribuită de Iulia Vantur Official Account (@vanturiulia) pe


Indienii par topiti dupa Iulia. Vedeta din Romania nu numai ca a invatat limba, dar se afiseaza cat de des poate in portul popular indian, asa ca nu este de mirarea succesul de care se bucura. 

Anul trecut, Iulia Vantur si-a linistit fanii din Romania, carora le-a transmis ca nu se va stabili definitiv acolo. "Aici este casa mea", a spus Iulia. "Mi s-a facut dor de salam de bisuiti, pufuleti, pufarine si eugenii. Primul lucru pe care l-am facut cand am ajuns a fost sa le cumpar. Dar imi place si mancarea indiana, daca nu este prea spicy".
 


 

related posts

Modifică setările cookies