J. Lo, in rochie de lady, dar cu slit pana la talie. Ce se intampla cu tinuta ei atunci cand paseste


Jennifer Lopez este una dintre cele mai cunoscute persoane de pe planeta, iar aparitiile ei publice sunt urmarite pas cu pas, fotografii fiind mereu grabiti sa surprinda ceva nou si mai ales....sexy.


Iar J.Lo nu se da inapoi din a le face pe plac. Desi este detinatoarea celui mai celebru posterior, nu se poate nega ca are un fizic demn de lauda din cap pana in picioare.

Asta ii si permite frumoasei brunete sa imbrace aproape orice si mai ales tinute pe care alte femei in varsta de 46 de ani nu le-ar purta sau nu le-ar putea purta.

Ultima sa aparitie a fost din nou vanata de fotografi, iar imaginile o arata pe J.Lo intr-o rochie de lady, de culoare bej, care poate parea foarte cuminte...pana in momentul in care paseste.

Ceea ce ar putea fi numit un slit pare sa fie mai mult o deschizatura de sus pana jos a rochiei, care lasa la vedere multa piele, la fiecare pas.


Desi in combinatie cu pantofii clasici, de culoare roz si geanta in aceleasi nuante, tinuta ei nu este una "a la Jennifer Lopez", artista nu si-a iesit din stilul sexy pe care il adopta mai mereu. 

Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos:

FULLSCREEN
J. Lo, in rochie de lady, dar cu slit pana la talie. Ce se intampla cu tinuta ei atunci cand paseste
  • /

related posts