Jaden Smith, la bratul iubitei sale. Cum au fost surprinsi cei doi indragostiti in timp ce se plimbau pe plaja


Jaden Smith traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Sarah Snyder, iar cei doi profita din plin de timpul pe care il petrec impreuna.


Asa s-a intamplat si la sfarsitul saptamanii trecute, cand adolescentii au fost surprinsi in timp ce se plimbau pe o plaja din Miami, tinandu-se de mana. 

Imbracati destul de lejer, Jaden si Sarah nu au parut deranjati de prezenta paparazzilor si si-au continuat plimbarea. In varsta de 18 anui, blonda a fost imbracata intr-un costum de baie roz, cu o pereche de jeansi scurti, desfacuti la nasturi, in timp ce fiul lui Will Smith a optat pentru un tricou si un sort. 

Jadem si Sarah sunt impreuna de la inceputul acestei verii, afisandu-se pentru prima data in public la premiera Pitch Perfect 2, in luna mai.  

Inainte a forma un cuplu alaturi de Sarah Snyder, Jaden Smith ar fi avut o relatie cu Amandla Senberg, actrita din Hunger Games, cei doi mergand impreuna la cateva evenimente in primavara. 

Dupa reusita din "The pursuit of happiness", filmul de debut in care a jucat impreuna cu tatal lui, Jaden a decis sa calce pe urmele parintilor celebri, ambii actori cunoscuti la Hollywood, si si-a indreptat atentia catre filme de actiune, aparand in "Karate Kid" si, recent, in "After Earth".

  • Jaden Smith, la bratul iubitei sale. Cum au fost surprinsi cei doi indragostiti in timp ce se plimbau pe plaja

related posts

Modifică setările cookies