Jaf în dormitor! Două femei dezbrăcate l-au lăsat fără 1 milion de dolari


Jucătorul de fotbal american LeVeon Bell (27 de ani) a fost jefuit în propria casă de două „prietene” pe care le-a lăsat goale în dormitor, cel mai probabil după o noapte de amor în trei.

Tag-uri: #jaf #hotie

Incidentul s-a produs la finalul lunii mai la reşedinţa sportivului din Florida, iar investigaţia poliţiei americane e în plină desfăşurare. Componentul echipei New York Jets din NFL a fost cel care a anunţat furtul la numărul de urgenţă 911.

,,Eram în casă cu două fete. Eu m-am trezit dimineaţă şi m-am dus la sala de gimnastică să-mi fac exerciţiile obişnuite, aşa că le-am lăsat singure câteva ore, în pat, fără haine. Când m-am întors, ele nu mai erau şi am văzut că mi-au dispărut bani, ceasuri, bijuterii şi alte lucruri de valoare. Am încercat să le sun, dar nu mi-au răspuns”, a fost prima explicaţie dată de LeVeon anchetatorilor. El a detaliat ulterior pagubele, fetele respective plecând cu câteva lanţuri cu diamante, cu un ceas Rolex, cu alte brăţări de aur şi pandantive de lux, dar şi cu vreo 17.000 de dolari, bani cash. În total, LeVeon Bell a calculat jaful la „un milion de dolari”, chiar dacă estimarea oficială a poliţiei s-a oprit la 520.000 de dolari.

Fotbalistul care câştigă aproape 15 milioane de dolari pe an la formaţia din New Jersey le-a descris pe cele două infractoare ca fiind de „rase diferite”, una de 23 de ani cu pielea închisă la culoare şi alta de 21 de ani, cu un ten mai deschis.

FULLSCREEN
Jaf în dormitor! Două femei dezbrăcate l-au lăsat fără 1 milion de dolari
  • /

related posts