James Bond Junior: cum arata fiul lui Pierce Brosnan, Paris


Tatal lui a fost unul dintre cei mai sexy interpreti ai lui James Bond. Si, la 11 ani, fiul sau, Paris Brosnan, promite sa-i calce pe urme.


Pierce Brosnan si fiul sau au fost surprinsi de paparazzi ieri, in timp ce faceau cumparaturi in orasul Malibu. Chiar daca Pierce este de origine irlandez, fiul sau, Paris, este, dupa toate aparentele, un adevarat patriot american.

In varsta de 11 ani, Paris a purtat o bluza cu steagul Statelor Unite, in timp ce si-a insotit celebrul tata la cumparaturi. Pustiul si-a completat tinuta de skater cu o pereche de tenisi Nike, niste pantaloni gri si o caciulita neagra.

Si tatal sau, in varsta de 59 de ani, a aratat casual chic, intr-un hanorac albastru inchis, o pereche de pantaloni bej si o pereche de pantofi sport maro. Pierce s-a ascuns de fotografi in spatele unor ochelari de soare intunecati.

In afara de Paris, actorul mai are un fiu de 15 ani, Dylan, impreuna cu actuala sa sotie, jurnalista americana Keely Shaye Smith.

Pierce mai are si un fiu de 29 de ani, in urma casatoriei cu prima sa sotie, Cassandra Harris, care a murit in 1991 de cancer ovarian. Actorul a adoptat si cei doi copii ai Cassandrei, Chris, de 40 de ani si Charlotte, de 38 de ani.
 

FULLSCREEN
James Bond Junior: cum arata fiul lui Pierce Brosnan, Paris
  • /

related posts

Modifică setările cookies