Jane Seymour, superba pe covorul rosu. Cum arata Dr.Quinn la 14 ani de la incheierea serialului care a facut-o celebra


Datorita ei, generatii intregi de fetite au visat sa devina medici cand vor fi mari. De-a lungul celor cinci ani in care serialul “Dr. Quinn, Medicine Woman” a ocupat prima pozitie in topul celor mai urmarite serii de televiziune, Jane Seymour a castigat nu doar o multime de premii pentru prestatia ei, ci si admiratia a milioane de fani din intreaga lume.


Cu toate ca a jucat intr-o multime de alte productii de succes, actrita britanica va ramane in mintea tuturor drept Doctor Quinn, medicul care a reusit sa se descurce intr-o lume in care barbatii nu puneau mare pret pe abilitatile femeilor.

La fel ca personajul ei, Jane este cunoscuta pentru operele de binefacere pe care le-a facut de-a lungul timpului, ea participand des la spectacole caritabile sau licitatii.

Ea nu a lipsit nici de la cel mai recent eveniment din Malibu, o strangere de fonduri organizata de fundatia The HollyRod Foundation, care isi propune sa-i ajute pe bolnavii de Parkinson si autism.

Eleganta, Jane s-a imbracat intr-o rochie albastra cu modele florale, pe care a accesorizat-o cu bijuterii cu diamant. La 61 de ani, aproape ca putea fi confundata cu alte vedete mai tinere. Picioarele ei tonifiate si bustul generos nu i-au tradat varsta, ba dimpotriva, au atras atentia fotografilor si a invitatilor.

Chiar daca nu mai are un ten tocmai perfect, vedeta pare sa isi accepte anii si adopta acelasi stil elegant care a caracterizat-o de-a lungul anilor.

FULLSCREEN
Jane Seymour, superba pe covorul rosu. Cum arata Dr.Quinn la 14 ani de la incheierea serialului care a facut-o celebra
  • /

related posts

Modifică setările cookies