Jeansii taiati, dusi la un alt nivel. Cum arata pantalonii tinerei atunci cand se intoarce cu spatele


Este deja una dintre adolescentele pe care paparazzi o insotesc pretutindeni, iar tinutele sale nu pot fi trecute cu vederea de acestia, mai ales ca tanara are un fizic demn de admiratie. Bella Thorne nu se sfieste sa imbrace tot felul de piese vestimentare care sa tina toate privirile pe ea.


A bifat multe aparitii consecutive in care a demonstrat ca poate purta orice pereche de pantaloni isi doreste, de la cei banali la cei mai excentrici, de la scurti de tot pana la fust mulate, pentru ca atat picioarele tonifiate cat si posteriorul bombat ii permit, fara probleme.

Ca si cand nu ar fi fost suficient, Bella, in varsta de 19 ani, a decis sa imbrace, de data aceasta, o pereche de pantaloni albi, cu talie inalta, taiati in genunchi. Surpriza a constat in faptul ca taieturile nu se terminau acolo, iar roscata a pozat relaxata si de la spate, acolo unde imediat sub posterior se afla o alta taietura care sa ii lase pielea la vedere.

Rareori vedetele sunt impiedicate de anotimpul rece, atunci cand vine vorba de tinute sexy, iar Bella pare sa fi gasit numeroase cai prin care sa intoarce captele tuturor atunci cand trece pe strada, indiferent ce poarta.

Bella Thorne este actrita si fosta vedeta Disney, insa la 19 tanara nu aminteste foarte mult de imaginea fetitei simpatice din trecut. Asta nu schimba insa numarul de fani, care depasesc 14 000 000 doar pe Instagram. :)

Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos:

FULLSCREEN
Jeansii taiati, dusi la un alt nivel. Cum arata pantalonii tinerei atunci cand se intoarce cu spatele
  • /

related posts