Jennifer Garner, atac la adresa lui Jennifer Lopez. Cu ce a suparat-o fosta iubita a sotului sau: "Este foarte suparata..."


Jennifer Lopez a reusit sa o supere pe actuala sotie a lui Ben Affleck. Lui Jennifer Garner nu i-au picat bine declaratiile pe care diva latino le-a facut la adresa sotului ei, pe care l-a catalogat drept "prima iubire adevarata din viata ei".


Aflata in plin turneu de promovare a cartii sale, True Love, Jennifer Lopez a uitat de intimitate si face o multime de dezvaluiri despre viata sa amoroasa. Unele dintre aceste declaratii au suparat-o pe Jennifer Garner, deoarece sunt despre sotul ei, Ben Affleck, cu care J Lo a avut o relatie serioasa. Mai mult, au fost la un pas de a se casatori.

"E foarte suparata pe J. Lo, pentru ca ea a vorbit in public despre relatia pe care a avut-o cu Ben. Jen e furioasa pentru ca J. Lo aduce vorba, aproape in fiecare interviu, despre faptul ca Ben a reprezentat prima ei iubire adevarata. Jen crede ca acele declaratii reprezinta o lipsa de respect din partea lui J. Lo, pentru ca ea si Ben au trei copii si astfel de declaratii ii ranesc si pe ei", a adaugat o sursa apropiata lui Jennifer Garner pentru tabloidul american Life & Style.

Jennifer Lopez, care a vorbit despre relatia cu Ben Affleck si in noua ei carte, intitulata "True Love", a recunoscut intr-un interviu recent ca a fost devastata dupa despartirea de actorul american.

"Am mai trecut prin despartiri si dezamagiri, dar nu m-am simtit niciodata devastata pana cand am anulat nunta noastra. A fost ceva devastator pentru mine, poate pentru ca relatia noastra era atât de publica. Eu chiar simteam ca gasisem un barbat minunat si ca el gasise in mine o partenera minunata si credeam ca relatia noastra va functiona bine", a declarat vedeta americana intr-un interviu recent.

FULLSCREEN
Jennifer Garner, atac la adresa lui Jennifer Lopez. Cu ce a suparat-o fosta iubita a sotului sau: "Este foarte suparata..."
  • /

related posts

Modifică setările cookies