Jennifer Lawrence, eclipsata la premiera "Mocking Jay" de Katie Price. Cum s-au imbracat cele doua pe covorul rosu


Ultimul film din seria "Hunger Games" a fost lansat oficial si in Marea Britanie. Pe langa starurile peliculei, la eveniment au fost prezente si alte persoane publice din showbizul britanic. Printre ele, Katie Price, care a eclipsat-o pe cel mai bine platita actrita de la Hollywood, Jennifer Lawrence.


In timp ce actrita in varsta de 25 de ani a optat pentru o rochie lunga, eleganta, cu decolteu lateral, Katie Price, una dintre cele mai controversate prezente feminine din showbizul britanic, a socat cu tinuta ei. Si a eclipsat-o pe Jennifer!

Katie a mizat pe o pereche de pantaloni scurti negri si o capa neagra, care i-au lasat la vedere atat posteriorul, cat si partea laterala a sanilor. Mai ales la o adiere mai puternica a vantului, corpul vedetei a fost descoperit si a oferit instantanee de senztaie fotografilor prezenti pe covorul rosu. Totul "datorita" celor doua articole vestimentare extrem de sumare!

"Mockingjay Part 2" este ultimul film din seria care a devenit fenomen mondial si care a strans, pana acum, la nivel mondial, 2,3 miliarde de dolari. Ultimul film "Hunger Games" se va lansa in cinematografe din 20 noiembrie 2015 si este regizat de Francis Lawrence, din distributie facand parte Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Donald Sutherland, Jenna Malone si Sam Clafin.

FULLSCREEN
Jennifer Lawrence, eclipsata la premiera "Mocking Jay" de Katie Price. Cum s-au imbracat cele doua pe covorul rosu
  • /

related posts