Jennifer Lawrence, pe vremea cand era mult mai rotunjoara. Cum arata actrita inainte sa primeasca rolul din "Jocurile Foamei"


E considerata un adevarat etalon de frumusete si a luat Hollywood-ul cu asalt. Cu cativa ani in urma si un chip mult mai rotund decat in prezent, nimeni n-ar fi banuit ca Jennifer avea sa devina urmatoarea "frumusica" din Cetatea Filmului.


In prezent e considerata "frumusica Americii", titulatura pe care in trecut au primit-o alte doua castigatoare de Oscar, Julia Roberts si Reese Witherspoon.

Cu doar trei ani in urma, Jennifer era abia la inceputul carierei ei. Desi jucase in mai multe filme si seriale, abia in 2011, pe cand avea 19 ani, simpatica blonda a devenit celebra in intreaga lume gratie personajului pe care l-a interpretat in pelicula "Winter's Bone" si care i-a adus prima nominalizare la premiul Oscar.

Desi la fel de frumoasa ca si acum, pe atunci Jennifer avea o fata ceva mai rotunjoara, lucru care avea sa se schimbe definitiv dupa ce a acceptat sa joace in blockbuster-ul "Jocurile Foamei".

Pentru a o interpreta pe adolescenta neinfricata pe nume Katnis Everdeen, Jennifer a trebuit sa intre intr-o forma fizica de invidiat. In acest sens a practicat tir, catarat pe munte, alergat, parkour, pilates si yoga. Efectele s-au vazut atat asupra siluetei, mult mai tonifiate, cat si asupra fizionomiei ei.

Jennifer si-a pastrat trasaturile frumoase, dar are in prezent o fata mult mai subtire decat acum 3 ani, pe cand a acceptat rolul care i-a transformat cariera.

related posts

Modifică setările cookies