Jennifer Lopez, alaturi de cel mai ravnit burlac al momentului. Imaginea care le-a aprins imaginatia fanilor ei


Are unul din cel mai bine vandute show-uri din Las Vegas si atrage mii de spectatori in Orasul Pacatelor. Printre ei se numara nu doar oameni obisnuiti, ci si celebritati.


La cel mai recent spectacol din Las Vegas, Jennifer Lopez l-a descoperit in public pe nimeni altul decat... Drake. Rapperul a admirat show-ul fierbinte al divei latino si a profitat de ocazie pentru a face o poza cu ea la final de program. Asa cum era de asteptat, imaginea a aprins imaginatia fanilor!

 

Look who rolled up to my show tonight to say hi!! @champagnepapi #lovehim #jlovegas #ALLIHAVE

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on


De cand este singura, numele lui J.Lo a fost asociat cu al mai multor domni celebri. S-a scris despre artista ca ar putea chiar sa se impace cu fostul ei sot, Marc Anthony, dupa ce a cantat alaturi de acesta la evenimentele din tiimpul campaniei electorale organizata de Hilary Clinton.

Mai nou, fanii se gandesc cum ar arata un cuplu format din ea si Drake, mai ales ca si el e single dupa ce a rupt relatia cu Rihanna in urma cu numai cateva luni. Admiratorii nu ar respinge ideea de a-i vedea impreuna pe cei doi cantareti si actori, chiar daca intre ei e o diferenta de varsta de 17 ani.

related posts

Modifică setările cookies