Jennifer Lopez, alaturi de mama ei. Cum arata femeia de la care artista a mostenit formele de invidiat


Jennifer Lopez, surprinsa de aceasta data intr-o zi obisnuita din viata ei. Cat de bine s-a distrat vedeta alaturi de mama ei.


Avand in vedere ca isi dedica cea mai mare parte din timp vietii profesionale, putine sunt ocaziile cand artista este surprinsa intr-o zi obisnuita din viata ei.

Recent insa, Jennifer Lopez a fost urmarita si fotografiata de catre o echipa de paparazzi alaturi de mama ei, cea impreuna cu care a petrecut o zi intreaga.

VEZI MAI MULTE IMAGINI IN GALERIA FOTO

Dupa ce s-au plimbat cateva ore pe strazi si au facut cateva cumparaturi din magazinele care le-au iesit in cale, cantareata in varsta de 44 de ani si mama ei, alaturi de cativa prieteni apropiati s-au indreptat catre un restaurant, unde au luat pranzul impreuna.

CITESTE SI Cum sa-ti faci buzele sa para mai mari cu ajutorul machiajului VIDEO

La vederea paparazzilor, artista si cea mai importanta femeie din viata ei nu au incercat sa se ascunda de acestia, ci dimpotriva au afisat un zambet larg, si-au continuat linistite drumul, iar mama ei a facut inclusiv cateva glume pe seama acestora.

Aceasta si-a scos tableta si a inceput sa-i fotografieze pe paparazzi, gest care i-a amuzat atat pe acestia, cat mai ales pe cantareata si cei care le insoteau in ziua respectiva.


Citeste si

 
FULLSCREEN
Jennifer Lopez, alaturi de mama ei. Cum arata femeia de la care artista a mostenit formele de invidiat
  • /

related posts