Jennifer Lopez, apariție sexy alături de noul iubit, Alex Rodriguez


Jennifer, în vârstă de 48 de ani, și fostul jucător de baseball, cu șase ani mai tânăr, s-au fotografiat în timpul unei vizite în Washington și nu au ezitat să le arate rezultatul și fanilor de pe Instagram. 


În imaginea publicată de Rodriguez, artista poartă o fustă midi, preponderent în tonuri roz, un top gri și pantofi stiletto, în timp ce Rodriguez a ales o ținută all-white, accesorizată cu o vestă.

Fostul jucător al New York Yankees a scris deasupra fotografiei: ,,DC (n.r. Washington) e minunat! A fost minunat să îi văd pe 63 dintre cei mai mari jucători din lume la All-Star Game-ul din seara asta. Sunt foarte încântat de noile talente și de tinerii jucători!


JLO și Rodriguez au o relație de câteva luni și par să fie foarte fericiți împreună. Sunt fotografiați tot timpul la tot felul de evenimente, își scot copiii în oraș sau la piscină și petrec timp împreună chiar și pe platourile de filmare.

Într-una dintre ultimele lor apariții în presă, cei au fost surprinși la Paris, unde au fost special ca să ia cina la celebrul restaurant La Societe. 

Lopez a discutat relația pe care o are cu Rodriguez în cadrul emisunii ,,Good Morning America”, ocazie cu care a precizat că nici ea și nici el nu se grăbesc spre altar. ,,Amândoi am făcut multe greșeli în trecut. Suntem maturi, deci nu ne grăbim. Suntem okay așa cum suntem acum, nu ne dorim o nuntă în acest moment.”, a spus ea.

related posts

Modifică setările cookies