Jennifer Love Hewitt – maseuza erotica intr-un nou serial hot VIDEO


Jennifer joaca rolul unei foste Miss, obligata de lipsa banilor sa lucreaza la un salon de masaj ce ofera un pic mai mult decat shiatsu, in noul ei serial, “The Client List”.


Riley Parks este o mama singura, care incepe sa lucreze intr-un salon pentru a-si intretine familia dupa ce este parasita de sot. Riley descopera in scurt timp ca salonul respectiv ofer mai mult decat masaje faciale si shiatsu, dar accepta, totusi, sa lucreze acolo fortata de circumstante.

Serialul prezinta apoi lupta ei de a-si tine in echilibru cele doua vieti, in timp ce face tot posibilul pentru ca copiii ei si mama sa nu descopere adevarul despre locul ei de munca.

Serialul este bazat pe filmul din 2010, cu acelasi nume, care o are in rolul principal tot pe Jennifer. Potrivit producatorilor, insa, serialul nu va fi o continuare a filmului (care a fost bazat pe un scandal de prostitutie real ce a avut loc in Texas), ci mai degraba o reinterpretare.

Love-Hewitt isi va relua rolul, Cybill Shepard o va interpreta pe mama ei, iar Loretta Devine din Grey’s Anatomy va juca rolul proprietarei salonului de masaj/bordelului.

In clipul de prezentare al serialului, care va fi difuzat incepand cu Luna martie, actrita de 32 de ani interpreteaza o melodie a lui Shirley Bassey, inconjurata de barbati atletici, care poarta doar chiloti.

Videoclipul o infatiseaza pe Jennifer in timp ce danseaza lasciv, imbracata doar in lenjerie intima si o camasa alba. Trebuie sa recunoastem ca este intr-o forma fizica de invidiat!

 

Te-a convins Jennifer? Ai urmari “The Client List” sau nu?

FULLSCREEN
Jennifer Love Hewitt – maseuza erotica intr-un nou serial hot VIDEO
  • /

related posts

Modifică setările cookies