Jennifer Nicole Lee, apariție incendiară la plajă. Cât de bine arată vedeta într-un costum de baie alb


La 39 de ani, Jennifer Nicole Lee are un trup senzational si nu se sfieste sa arate asta ori de cate ori are ocazia, de cele mai multe ori la plaja, in costume de baie cat mai decoltate. 


Este una dintre cele mai mediatizate vedete din Statele Unite. Felul in care a slabit 30 de kilograme si s-a transformat dintr-o gospodina plictisita de viata intr-o diva a fitnessului i-a impresionat pe americani si i-a motivat sa isi rezolve si ei problemele legate de silueta.

 

????Run towards your goals in faith. Or run towards your pain in fear. The choice is yours...the decision is OURS! For more, visit www.JenniferNicoleLee.com , or click link in bio. ????Let’s make it an EPIC DAY! xxx ooo ????JNL ——————————————— ✳️Join VIP Mobile Group, Text JOLTOFJNL to 39970 ✳️Diets for fatloss & muscle www.MealsByJNL.com ✳️LiveStream Workouts www.JNLGym.com ✳️Call JNL Worldwide, Inc Toll-Free (855)-446-1846 ✳️www.JenniferNicoleLee.com ——————————————— #jenninfernicolelee #faith #bethechange #wellness #lifestyle #fun #joy #fitness #beach #fashion #ocean #befree #freedom #liberation #lifeisagift #paradise #jnlgym #production #enlightened #conscious #living #vegan #travel #luxury #momentsintime

A post shared by Jennifer Nicole Lee (@jennifernicolelee) on

Femeia este acum supranumita regina fitness-ului si, pe langa reusitele in domeniul pe care il practica, s-a transformat si preferata paparazzilor, care o urmaresc de fiecare data cand merge la plaja si piscina si o fotografiaza din toate unghiurile.

Jennifer Nicole Lee continua sa faca senzatie pe plajele din Miami, americanca profitand de orice ocazie pentru a-si expune trupul perfect tonifiat in costume de baie cat mai decoltate. De aceasta data, femeia a purtat un costum alb, format din doua piese.

Chiar daca se afla pe plaja, femeia nu a renuntat la activitatea fizica, asa ca la un moment dat a inceput sa faca jogging, iar paparazzi nu au ratat oportunitatea de a o fotografia si in aceasta ipostaza.

Starul a devenit un model de urmat pentru femei atunci cand a slabit 30 de kilograme si a devenit un guru al fitnessului. Mai mult decat atat, aceasta a scris carti despre povestea ei, a scos cateva DVD-uri cu exercitii fizice , ba chiar si-a facut propria linie de costume de baie.

related posts

Modifică setările cookies